USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Владу Луцька звинуватили у недофінансуванні спортклубів

18 Квітня 2013 14:59
Луцький міський центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» не отримує належного фінансування з боку влади, а працівники юнацьких спортивних клубів купують миючі засоби та роблять ремонт за власні кошти.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Зі слів директора Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Надії Петрик, відколи утворився центр, коштів на спортивний інвентар та ремонт майданчиків із міського бюджету не виділяли. Між іншим, вона розповіла, що наразі у Луцьку функціонує вісім юнацьких спортивних клубів, але вони практично не фінансуються, окрім оплати праці тренерів та комунальних послуг.

«Тренери за власні кошти купують миючі засоби», - бідкається Надія Петрик.

Голова комітету з фізичної культури та спорту міської ради Володимир Тонконог пояснив, що у бюджет заклали 90 тисяч гривень на оплату комунальних послуг, а 30 тисяч гривень - на заробітну плату працівникам.

Разом з тим, голова комісії Павло Данильчук запитав, чи беруть спортивні клуби гроші за проведення секцій, і наголосив на тому, що клуби, як комунальні установи, не повинні брати кошти за заняття.

«Існують спеціалісти, які не хочуть працювати задарма. У них з батьками є свої взаєморозрахунки. Безкоштовно проводяться лише заняття із сиротами, напівсиротами та іншими пільговими категоріями населення», - відповів на це Володимир Тонконог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus