USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Волинян попередили про різке похолодання з мокрим снігом

2 Жовтня 2016 18:18
«Бабине літо» на Волині триватиме недовго.

Так, уже в понеділок, 3 жовтня, погода погіршиться у західних областях України, зокрема, у Волинський, а також частині північних областей.

А з 5 жовтня на заході держави очікується навіть мокрий сніг.

Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Так, у понеділок, 3 жовтня, синоптики прогнозують похолодання у західних, а також у Житомирській та Вінницькій областях. Жителів цих регіонів попереджають про шквальний вітер, пориви якого місцями досягатимуть 15-20 м/с, подекуди також можуть пройти грози та град. Карпати та Закарпаття удень може накрити сильними зливами.

Своєю чергою, синоптик Наталка Діденко прогнозує різке похолодання, місцями до нуля градусів, на середу, 5 жовтня. У цей день, згідно з її даними, в окремих районах заходу та півночі України очікуються сильні дощі, а на заході – місцями мокрий сніг та подекуди налипання мокрого снігу.

Жителям цих регіонів також варто бути готовими до сильного вітру та істотного зниження температури – до 4-9 градусів тепла. Подекуди у західних областях температура може опуститися вдень до 0-4 градусів тепла.

А тим часом у Харкові уже пішов перший сніг. ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
синоптик Показати IP 2 Жовтня 2016 22:26
Та ну, брешете. Сьогодні 24 а завтра мокрий сніг. В голові в вас мокрий сніш
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2016 11:31
Мокрий дощ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus