USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вишиті рушники заполонили центральні вулиці Луцька. ФОТО

19 Травня 2013 16:05
Учасники святкового параду рушників у рамках всеукраїнського фестивалю «Вишиті обереги єднання» пройшли від Замкової площі до Театрального майдану, де відбудеться урочисте відкриття фестивалю.

Учасники заходу пройшли вулицями Братковського та Лесі Українки під музичний супровід духового оркестру. На чолі параду крокували музиканти та духовенство. До святкової ходи долучився також міський голова Микола Романюк.



У заході взяли участь сотні лучан - як молодь, так і представники старшого віку. Мета учасників параду - скласти спільний вишитий рушник єднання.

«У фестивалі я беру участь вдруге. Наразі навчаюся на другому курсі факультету культурології СНУ. Наш факультет щороку долучається до «Вишитих оберегів єднання». Цей рушник вишивала моя мама, я лише трішечки їй допомагала. Вишивати я вмію, проте поки не займалася такими складними роботами», - розповіла учасниця фестивалю Світлана.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вася Показати IP 19 Травня 2013 16:12
перший
РБ Показати IP 19 Травня 2013 23:07
Вася такий Вася ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus