USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ірині Левчанівській було б 100 років

20 Листопада 2013 21:00
Лучани відзначили 100-ту річницю від дня народження відомого краєзнавця, фотолюбителя, майстра аматорського кіно Ірини Левчанівської. У Палаці культури міста відбувся вечір пам’яті видатної волинянки.

Дійство благословив проректор з навчальної роботи Волинської православної богословської академії священик Василь Лозовицький.
«Людина не випадково існує в світі – вона має своє призначення. Ірина Левчанівська намагалася виконати те, що заповів їй Отець», - зазначив він.

У рамках заходу відбувся показ фільму про Ірину Олександрівну, де вона сама розповідає про себе, звучали українські вірші та пісні. Із сценічним номером виступили учні Линівської ЗОШ, що у Локачинському районі, звідки родом Ірина Левчанівська.

ЧИТАТИ ЩЕ: «НАЙСТРАШНІШИЙ ЗВІР» ІРИНИ ЛЕВЧАНІВСЬКОЇ ЗНОВУ ДИВИЛИСЯ У ЛУЦЬКУ
До присутніх звернулися представники громадськості, знайомі та друзі волинської фотолюбительки.
Зокрема, із звертанням до молоді виступила керівник Волинського відділення Союзу українок, народний депутат Любов Ганейчук, яка запевнила, що такі дати потрібно відзначати, і такі заходи потрібно відвідувати, мовляв, в підручниках про цих людей Ви нічого не знайдете.

Ірині Левчаніській 17 листопада виповнилося б 100 років.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus