USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На сцену луцького євромайдану накидали портретів Януковича

2 Грудня 2013 11:45
Портрети Президента з кабінетів голови облради та облдержадміністрації винесли учасники мітингу, що відбувся на Київському майдані у Луцьку з вимогою відставки Бориса Клімчука та Володимира Войтовича.

Під час мітингу, що відбувся 2 грудня, активісти луцького Євромайдану зняли портрети Януковича у приймальні голови облдержадміністрації, кабінеті голови Волиньради та прес-центрі облдержадміністрації.

Як і обіцяв під час Народного віча напередодні, депутат Верховної Ради України Анатолій Вітів особисто знімав портрети Президента у кабінетах волинських владців. Портрети продемонстрували з вікна мітингувальникам, які підтримали акцію схвальними вигуками. Викидати їх депутати не ризикнули, щоб не травмувати когось з учасників мітингу. Перегорнувши догори дригом, портрети винесли на майдан. Після цього їх змочили у калюжі та понесли у напрямку Театрального майдану у Луцьку. Серед студентів лунали пропозиції спалити портрети, або закріпити їх на ялинці на театральному майдані.

СТУДЕНТСЬКЕ ВІЧЕ
Щойно на Театральному майдані Луцька розпочалось студентське віче. Студенти закидали сцену луцького Євромайдану перекинутими портретами Януковича, викинутих з приміщень Волинської ОДА.
Активісти луцького Євромайдану закликали бути організованими, не забувати, що акції – мирні, не допускати провокацій.
Студентство міста закликали завтра, 3 грудня, не йти на навчання, а прийти на Майдан. Якщо викладачі вишів будуть перешкоджати цьому, організатори Євромайдану налаштовані м'яко переконати таких викладачів у важливості підтримки Євромайдану саме в цей час.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Рожищанин Показати IP 2 Грудня 2013 12:32
Войтовичу завжди везе - до нього щодекілька років приходять революціонери і виносять з кабінету маразматика комуністичного режиму))) Падлюзі - по заслузі. А в Рожищенській РДА ще одного треба винести - його синочка - казнокрада і пияка Тараса войтовича!!!!!!!!!!!
Твереза Показати IP 2 Грудня 2013 12:48
Ось такі "ритуали" безглузді, нікчемні і показують, що людям з їхнім майданом вже немає куди дітись. Ходили-бродили і забрели. Тиць-пи*диць - портрети знімемю Клімчука у відставку!!!!! А кого замість нього? Хто ще так буде справлятись зі своїми обов"язками? народу по цимбалам, аби мітингувати.
Пияк до Твереза Показати IP 2 Грудня 2013 13:25
Тебе поставимо - ти вже підшилась?
До пияка до Пияк Показати IP 2 Грудня 2013 15:22
Я і не розшивалась! і тобі раджу зав"язувати...;)
Анонім до Твереза Показати IP 2 Грудня 2013 14:35
Слинявого поставлять,він там вже крутиться,приміряється,розповідає про досвід.
Твереза до Анонім Показати IP 2 Грудня 2013 15:34
Давай без "паганял". Про кого йде мова?
Наталка Показати IP 2 Грудня 2013 13:31
Наші, вибачте, "горе-активісти" будь-які благородні повстання душі народної можуть перетворити на цирк і фарс
лучанка Показати IP 2 Грудня 2013 13:56
Замість того, щоб об'єднатися і показати знахабнілій владі силу народу, лучани гризуться ніби собаки..
Лучанка Показати IP 2 Грудня 2013 13:58
Я, до речі, Клімчука б теж з рахунків не скидала. Воно ж гнучке таке, все знає, стільки змін влади пережило, в хазяйстві би згодилось. Поставити його якимсь консультантом при хорошій людині, в кабінеті з камерами, щоб навіть видно було, як він у носі колупається- хай би помагав. Без зарплати, хай доїдає награбоване.
Твереза до Лучанка Показати IP 2 Грудня 2013 15:32
На оце ваше "доїдає награбоване" скажу одне - не пойман - не вор. я сижу по фактах, а факти для мене - це розбудова Волині, реставрація історичних пам"яток, будівництво нових шкіл і садочків і, відповідно, створення нових робочих місць освітяням і т. д і т.п.
Прикол Показати IP 2 Грудня 2013 14:24
Але в приймальні голови облдержадміністрації ніколи не було портретів. Там на стінах годинник і подяки, наскільки памятаю - Клубу веселих і кмітливих. КВН - та й годі!
me Показати IP 2 Грудня 2013 16:29
цирк та й годі Особливо Грицюк виводить
lutchanka Показати IP 2 Грудня 2013 18:01
сама була сьогодні на Київському майдані - все було нормально поки наші народні обранці не почали виносити портрети Януковича і перевертати їх вверх тормашками, а потім пролунали вигуки: "Спалити!" - мені це нагадало Середньовіччя -це огидно. Замість того, щоб об"єднувати громаду займаються дідько зна чим! Не солідно це, не по-європейськи. Я Климчука за його хамелеончастість не можу терпіти, але він за час перебування на посаді для Волині зробив більше, ніж "безхатько" Грицюк А.П. і Бондар В.Н. разом узяті(коли вони перебували на тій же посаді). Якщо ми вважаємо себе цивілізованими людьми, ми повинні поводити себе гідно. За Гузя взагалі не хочеться говорити - той, як завжди, грає на настроях молоді, переступить через всіх, щоб мати дивіденди. Це не лідери, це - політичні банкрути, які не хотять зрозуміти, що люди вже не ті. що були у 2004 році, що час таких "політиків" минув...
Наталка до lutchanka Показати IP 3 Грудня 2013 09:45
о, як я Вас розумію. ні, не те - ви висловили мої думки, і, підозрюю, не лише мої

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus