USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З базарників Ковеля щомісяця «деруть» більше тисячі гривень штрафу

11 Жовтня 2010 09:03
Ковельська санепідемстанція за 7 місяців 2010 року за виявлені на Ковельському госпрозрахунковому ринку порушення санітарного законодавства притягнула до адміністративної відповідальності 81 особу та стягнула штрафів на суму 9 762 гривень.

Про це повідомили у відділі торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Ковельського міськвиконкому.

Крім цього, санепідемстанція наклала 15 фінансових санкцій, вилучила з реалізації 56,5 кг продуктів харчування потенційно небезпечних для здоров’я людей, винесла 8 постанов про тимчасову заборону експлуатації торгових об’єктів у зв’язку з їх незадовільним санітарним станом.

За порушення ветеринарно-санітарних вимог оштрафували 12 осіб.

Довідково:

Ковельський госпрозрахунковий ринок має два структурних підрозділи — Центральний та Привокзальний. На обох ринках є державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. В їх обов’язки входить проведення екпертизи продуктів тваринного та рослинного походження, яке включає хімічні, бактеріологічні та радіологічні дослідження з наступною видачею експертного висновку, який дає право продавцям і підприємцям реалізовувати продукцію на ринках міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus