USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З продавцями «паленої» горілки воюють луцькі муніципали

12 Серпня 2013 18:14
З початку року на продавців горілки «з-під поли» склали 25 протоколів, а також залучили у боротьбі з ними виконавчу службу, - інформує Волинський Iнформацiйний Портал. Для порівняння – минулого року таких протоколів було складено лише вісім.

За словами начальника відділу муніципальної дружини Луцької міськради Валентина Шпака, у Луцьку вже менше продають сурогат. Особливо, коли проводили рейди, увага була сконцентрована на торгову точку біля ТЦ «Гостинець».

Там «працювало» дві жінки, на яких було складено по сім протоколів, однак вони ніяк не реагували на них, штраф не сплачували.

Коли терпець увірвався, то, за словами муніципала, написали лист на виконавчу службу.
«Прибігла одна і скаржилася: «Що ви наробили? Виконавець забрав новий телевізор», - розповів Валентин Шпак. Власне такі заходи і дали результат.

Разом із тим Валентин Шпак зізнався, що наразі рейди у цьому напрямку муніципали не проводять, оскільки їхні зусилля спрямовані на усунення самовільно встановлених торгових об’єктів продавцями кавунів. Проте, коли сезон баштанних завершиться, муніципальна дружина знову повернеться до боротьби з продавцями сурогату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 12 Серпня 2013 18:33
Дільничі кришують торгівлю отрутою
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2013 09:15
Скільки живу в районі Гостинця, стільки й спостерігаю за торгівлею цією отрутою...моя сусідка як продавала, так і продає...а це все що ви тут пишете про проведені рейди, проста ФОРМАЛЬНІСТЬ!!!
Ольга Показати IP 13 Серпня 2013 09:52
А район ДПЗ, вже не можна дивитися на цих самгонщиць, які торгують сурогаторм на базарчику біля магазину "Салют".МіліціЯ сама з ними заодно.Померло вже скільки людей від їх самогону. А влада не може справитися з дурними бабами.Ми самі з ними справимось.То нам притягнуть до відповідальності і закони знайдутью Їх вбити мало.Це якась дурня, що за виконавчі служби, хто що хоче ,то це робиить.Не зкаконів нема ніяких, ніхто і нічого не боїться.Повне зебправ"я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus