USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі муніципали у магазині вночі підібрали чоловіка «без ознак життя»

23 Січня 2018 08:30
Луцькі муніципали влаштували облаву на об’єкти торгівлі, які реалізовують алкогольні та слабоалкогольні вироби в заборонений час. Цього разу під час рейду вдалося виявити три такі магазини, інформували у департаменті муніципальної варти у Фейсбуці.

Вже не вперше інспектори департаменту муніципальної варти фіксують факти продажу алкогольної продукції в нічний час продавцями торгівельних закладів «Розмарин» (вул. Д. Гордіюк, 10а) та «Гурман» (Д. Гордіюк, 49). У ніч з 20 на 21січня «згрішили» також продавці магазину «Каштан», що розташований на вул. Дубнівській, 2.

Під час відпрацювання в магазині «Гурман» муніципали помітили непритомного чоловіка, що перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не реагував на жодні звернення та не подавав ознак життя. Інспектори викликали бригаду медиків, які транспортували «пияка» в медичний заклад під капельницею. Дивує, чому лікарів не викликали продавці хмільного напою.

На продавців даних торгівельних об’єктів складено адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлять на розгляд адміністративних комісій при виконкомах органів місцевого самоврядування за їх місцем проживання. Там і буде встановлено їм міру покарання.

Продали вночі заборонену продукцію й в магазині «Вишенька», який працює по вулиці Д. Гордіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хохо Показати IP 23 Січня 2018 09:18
а де стаття залишення в небезпеці? не допрацьовують муніципали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus