USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

За неправильно припарковане авто даішнику світить догана?

27 Травня 2010 12:01
В управлінні ДАІ перевірять, чому службове авто Державтоінспекції, зафіксоване читачем «Волинських новин», було припарковане на зупинці громадського транспорту.

Нагадаємо, що один з читачів «ВН» додав у стрічку «Своїх новин» інформацію, підтверджену фото, про те, що службовий автомобіль Державтоінспекції був припаркований на зупинці громадського траспорту. За інформацією очевидця, подія була зафіксована 22 травня на зупинці «Братський міст», що на вулиці Ковельській.

Начальник моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю обласного УДАІ Віктор Главічка зазначив, що навряд чи порушника притягнуть до адмінвідповідальності.

«За юридичними нормами таке фото не може бути доказом, щоб притягнути порушника до адміністративної відповідальності. Порушення правил дорожнього руху має бути зафіксоване сертифікованим обладнанням, наприклад «Візиром». А так подібний знімок може бути просто зроблений «Фотошопом», - розповів правоохоронець.

Втім, Главічка запевнив, що за цим фактом буде проведена перевірка.

«Ми з’ясуємо, чому там було припарковане службове авто. Можливо, там щось сталося й інспектори приїхали за викликом чергового. Якщо ж буде встановлено, що правоохоронці просто так залишили автомобіль на зупинці громадського транспорту, то винних можна буде притягнути до дисциплінарної відповідальності. Тобто можна оголосити зауваження, попередження або догану», - пояснив правоохоронець.

Він запевнив, що результати перевірки будуть найближчим часом.

Довідково:

Згідно з п. 15.9 «Правил дорожнього руху» зупинка транспортних засобів забороняється ближче 30 метрів від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає — ближче 30 метрів від дорожнього знака такої зупинки з обох боків
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 27 Травня 2010 13:16
Это ваши "письма счастья" сделаны фотошопом. Человек знает, что говорит, видать знакомая прога. Вот в таких оговорочках и проявлается правда. Давайте завалим ментов фотками с нарушениями ПДД, сделанными патрульными авто. Пусть потом рассказывают про фотошоп. Для пана Главички - всегда можно провести экспертизу оригинала снимка, и установить фотошоп это или нет.
Анонім Показати IP 27 Травня 2010 14:37
Якби пан Главічка хоч трохи розумівся в фотошопі (і в усьому що з ним пов"язано) то знав би, що досвідченому користувачу з натренованим оком і хорошим софтом не вартує НІЦ визначити чи то фотошоп чи ні. Але я хочу сказати "УРА!" - все-таки увагу звернули. Це вже щось! Ще хочу сказати ДЯКУЮ журналістам ВН за те що дану історію не запхнули "під сукно" - а дали їй хід. Оце і є справжні, європейські журналісти. Ця вся історія говорить про те, що вже давно відомо...а саме: порядок в місті (в державі) залежить в першу чергу від громадян міста (держави) - а вже потім від решти бюджетних дармоїдів.
ojm Показати IP 27 Травня 2010 17:35
пропоную стати з фотіками на Винниченка, під знак(зі сторони Променя до центру) їздить міліція, прокуратура і ДАІ.
11111 Показати IP 27 Травня 2010 17:49
Ну і для чого, оце писати про такий цирк %)
olm Показати IP 27 Травня 2010 22:06
Для того, що закон один для всіх, а якщо і далі будемо закривати очі, то і буде бардак
VV Показати IP 28 Травня 2010 10:52
На власні очі бачила, як приблизно 1,5 місяця назад на кільці 40 а кварталу на зупинці по вул Гордіюк під'їхала машина ДАІ з ГУЧНО КВЛЮЧЕНОЮ музикою. Зупинилася прямо на зупинці, що маршрутки не насмілилися стати попереду машини, то скупчилися всі майже до кільця. Міліціонер зайшов у магазинчик "Вишенька" на зупинці купив кільце ковбаси і з гордо піднятою головою сів у машину і рванули з місця як могли. Люди добрі, коли ж вони навчаться дотримуватися ЗАКОНІВ? Ми ж повинні брати з них приклад.
Микола Показати IP 28 Травня 2010 13:31
Прям розгул демократії, какой-то!!! (не плутати з Героєм Росії тов.Кокойти) А щодо побільше таких фоток... то нехай пан Главічка ще перегляна на Луцькій борді гілку "Нарушения ДАИшников"
лучанка Показати IP 28 Травня 2010 21:05
ще жодного разу службові розслідування працівників ДАІ не завершувалися тим, що автоінспекторів справді визнавали винними. Ну окрім п"яних ДАІшників які робили аварії, тут вже не приховаєш - а порушення правил стоянки чи перевищення швидкості як "добрий день"
маруся Показати IP 31 Травня 2010 12:51
чому не працюють вебкамери в луцьку? Саме таким чином можна запримітити безліч порушень.пропозиція така: зробіть інтернет-дошку "Вони псують імідж Луцька",де б виставлялися такі ось фото з різними порушниками (і не тільки в ДАЇ). ВПЕВНЕНА на 100% ВОНА БУДЕ поповнюватися новими!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus