USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За озелення Луцька взялися дошкільнята. ФОТО

8 Листопада 2013 19:00
Малеча Луцька сьогодні садила дерева - близько 200 молодих дерев та кущів посадити у дошкільному навчальному закладі №33 у рамках загальноміської акції «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна». Про це повідомляє «Слово Волині».

Так, сьогодні, 8 листопада, відбулися акція з озеленення території садочка та дитячий ранок на тему «Ми - козачата українського роду, садимо дерева, бережемо природу». Акцію організувала міська влада на чолі з міським головою Миколою Романюком.

Як йдеться у повідомленні, ДП Волинського лісового селекційно-насінневого виростили мільйони молодих саджанців. Для цієї акції безоплатно передали близько 200 молодих дерев та кущів (50 туй, 10 ялин звичайних, 20 беріз бородавчатих, 40 кущів Спіреї Біларда та 45 кущів Спіреї Вангутта).

Вихованці ДНЗ №33 підготували для гостей музично-літературну композицію, у якій висловили свою любов до навколишньої природи, що дарує людям великі дари, радість і здоров’я, потім усі разом на подвір’ї дитячого садка садили дерева.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus