USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За шість років у луцькі садочки хочуть додати 660 місць

15 Липня 2011 14:52
В управлінні освіти Луцької міської ради до 2017 року розробили план заходів, аби до 2017 року збільшити кількість місць в дитячих дошкільних закладах на 660 місць.

Про це йшлося 15 липня під час засідання Луцького міськвиконкому.

Заступник начальника управління освіти Тетяна Силка повідомила, що вже цього року дітей у дитячих закладах стало на 500 більше ніж у попередньому.

На обліку перебуває ще 1,5 тисяч дітей. Групи у садочках в два рази перевищують норму – при стандарті в 15-20 вихованцях в групі, нині там навчається 30-35 дітей.

Враховуючи це, в червні було прийнято рішення про відкриття трьох додаткових груп, а до 2017 року за рахунок вивільнення приміщень пенсійного фонду, міського центру екології, виведення класів з гімназії №14, будівництва садочків в мікрорайоні 55, добудові ДНЗ 5, 15 та раціонального використання площі існуючих ДНЗ 6, 19, 1, 20, 23, 22, 37 планується відкрити ще 660 місць.

Окрім цього управління розглядає можливість відновлення садочку по вулиці Ярощука, де нині міський центр зайнятості.

«Якщо до 2017 року такі заходи здійснити, то через введення додаткових груп, раціонального використання приміщень можна забезпечити дошкільною освітою 17 груп по 20 дітей, тобто загалом 340 дітей. Окрім того, за рахунок побудови нових приміщень – ще 16 груп, тобто 320 дітей», - каже Силка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Відвідувач сайту Показати IP 16 Липня 2011 17:17
Заберіть дитячий садок в академіка Стеценка (місцевий оксфорд, приміщення якого придбане за копійки). Кривицький хотів зробити провінцію європейським містом і роздав нерухомість, яка належить дітям. Від цього побільшало "вузів". Це так вплинуло на загальний інтелект міста, як вплинули шість пар окулярів на інтелект мавпи (читай Крилова "Мартышка и очки"). Якщо там буде хоч би десяток дітей, то від цього буде більше користі, ніж від цієї віртуальної бурси, яка дає віртуальну "освіту". Нехай в цьому приміщенні виховуються майбутні Шевченки, Лесі Українки, Сікорські, Франки і Грінченки. Вони ними стануть, якщо їм вдасться оминути вуз цього ПРОФФЕСОРА. Цим можна вбити два зайці: діти будуть мати садочок, а на Волині зменшиться число випускників вузів, які читають по складах, ворушачи губами, пройшовши повний процес деградації, отупіння і дебілізації. А ще популярно поясніть Стеценку, що якість - категорія, протилежна кількості і навпаки. Тим паче - в освіті. А йому залиште капличку, що на території "вузу". Нехай в ній на колінах гріхи спокутує. Починаючи від того, як приїхав на Волинь і "створив" медичний факультет ВНУ, а згодом довго топтав стежку в СБУ і прокуратуру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus