USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Закохані привселюдно цілуватимуться на Театральному

1 Лютого 2010 10:08
До всесвітнього Дня закоханих, 14 лютого - коли заодно вшановують пам’ять святого Валентина, на центральному майдані Луцька закохані лучани змагатимуться на найтриваліший поцілунок.
Як повідомив організатор конкурсу, директор продюсерського центру «Велд» Влад Добжанський, закохані зіллються в поцілунку 14 лютого о 13-й годині на Театральному майдані. Офіційна назва дійства – «Найтриваліший поцілунок закоханих пар»
«На свято запрошуємо закоханих, яким уже виповнилося 16 років. Учасники мусять бути різної статі, тверезими та без цукерок і жувальних гумок у роті. Обмеження в участі стосується тих цілувальників, які мають на губах або язиках пірсинг – це робимо для безпеки здоров’я учасників», - розповідає про умови конкурсу організатор.
Переможе та закохана пара, яка найдовше втримає поцілунок. Притім, уста не можна розмикати аж до завершення конкурсу. На переможці та лауреатів чекають подарунки. Скажімо, хто з пар посяде перше місце – тому подарують романтичну безплатну вечерю в дорогому міському ресторані. На «срібних» і «бронзових» призерів чекають вечірки в кафе та нічних клубах міста.
Як запевнили організатори, жоден із учасників не залишиться без подарунка. Для закоханих готують презенти від спонсорів та патрону конкурсу – мерії Луцька.
Для участі в конкурсу поцілунків порібно лише попередньо зареєструватися за телефоном у Луцьку:  24-18-20 або (050) 07-950-37.
До слова, нинішній конкурс «Найтривалішого поцілунку» відбудеться втретє. Торік у подібному конкурсі перемогла пара із однаковими прізвищами – Дубовик. 19-річні хлопець та дівчина, які познайомилися напередодні акції, встановили рекорд за тривалістю поцілунку – їхні привселюдні любощі тривали 2 години 55 хвилин.
Інформаційними спонсорами «Найтривалішого поцілунку закоханих пар» є Інтернет-видання «Волинські новини», газети «Сім`я і дім» і «Луцький замок», радіо «Луцьк», радіо Сім’я і дім» і Волинська облдержтелерадіокомпанія.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
AKSEL Показати IP 1 Лютого 2010 10:57
Цікавий конкурс, минулого року був , було весело. Єдине прохання до погоди -20 )))) тоді буде вдвічі веселіше . А Тільки журналісти щось наплутати Добжанський Вячеслав, а не Влад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus