USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Закритий клуб у Луцьку стане арт-центром

22 Жовтня 2013 18:14
Клуб у Луцьку, де працює лише дві людини, і який донедавна був «закритим», стане мистецьким «офісом».

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради, що опікується питаннями мови, культури та науки.

Завідувач клубу «Патріот Батьківщини» Віталій Поліщук розповів, що клуб за радянських часів був закритим і співпрацював із молоддю допризовного віку. Тепер він відкрив двері для відвідувачів.

До слова, розміщується клуб на вулиці Драгоманова, 1, у приміщенні бібліотеки.

Також пан Поліщук розповів, що у клубі працює дві людини, але останнім часом це вже своєрідний мистецький «офіс» для творчої молоді. Адже у ньому постійно організовують виставки, презентації, інтелектуальні клуби, творчі зустрічі, перегляди фільмів й не лише.
В цілому, за півроку роботи клубу вже відбулося понад 30 заходів, які відвідало дві тисячі людей. Імовірно, що в майбутньому, клуб стане міським арт-центром.

Клуб розвивається завдяки співпраці з громадськими організаціями, а на утримання закладу і зарплату його працівників виділили з міського бюджету майже 44 тисячі гривень.

Член профільної комісії Аскольд Пекарський зауважив, що запрацювавши у новому форматі, була загроза, що клуб витіснить бібліотеку. Проте депутат Анатолій Пархом’юк зі свого боку зазначив, що навпаки, клуб тільки поліпшить роботу бібліотеки.

Подальше обговорення щодо роботи клубу «Патріот Батьківщини» відбудеться під час чергової сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus