USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Патріотичний боді-арт у Луцьку

17 Липня 2014 14:02
У Луцьку збирають кошти для бійців батальйону спецпризначення «Азов», де перебувають 30 бійців Правого сектору Волині, малюючи татуювання натуральними фарбами.

Патріотичний боді-арт організували просто на сцені Луцького Євромайдану. Долучитись до збору коштів можуть всі охочі. Благодійникам пропонують зробити татуювання за суму, яку вони самі хочуть пожертвувати на батальйон.

Художниця Катерина Костюк розповідає, що малює хною. Це фарба з висушеного листя лавсонії. Вона традиційно використовується для прикраси тіла в Індії, Пакистані, Північній Африці і багатьох арабських країнах.
Всі компоненти, які вона використовує при створенні композиції, абсолютно натуральні, проте тримається такий малюнок до місяця. Як розповіла юна майстриня, спочатку вона наносить фарбу і дає їй засохнути. Для цього достатньо близько двох годин. Після чого хна проникає в шкіру, і її можна змивати. Такий малюнок стійкий до води та тримається декілька тижнів.

Організатори пропонують всім охочим натільні малюнки патріотичної тематики. Тут же можна вибрати будь-який з шаблонів або запропонувати власну оригінальну ідею для розпису.
Фіксованої ціни за послугу немає – кожен визначає її сам для себе.
Першою відвідувачкою імпровізованого тату-салону стала маленька лучанка Аврора. Дівчинці Катерина Костюк намалювала браслет з орнаментами.
Були й такі, хто просто жертвував кошти, не бажаючи робити тату. Так, молодий лучанин з донькою першим залишив в скрині 50 гривень та пішов по своїх справах далі.
Організатори розповідають, що акція буде тривати до кінця дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SS - UA Показати IP 17 Липня 2014 22:40
Для особливо ідейних кільце в ноздрю і перо в ...Маразм і д**ілізм через край !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus