USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Замість підземного переходу на Театральному майдані збудують кафе

1 Квітня 2010 12:05
ТзОВ «Магніт», яке мало намір збудувати в центрі міста підземний перехід із інфраструктурою, за посередництва міськради віддало землю на Театральному майдані для літнього кафе.

Луцький міський голова Богдан Шиба пояснив, що через економічну кризу фірма «Магніт», яка опікується будівництвом підземного переходу і торгового центру під Театральним майданом, досі не розпочало будівельні роботи. Тому вони запропонували надати в суборенду підприємцю Кальному О. В. земельної ділянки для влаштування та обслуговування літнього кафе на Театральному майдані.

Депутат Андрій Козюра обурився такими змінами. Він сказав, що договір оренди не передбачає суборенди. «Будуть нарікання із боку лучан. «Магніт» нічого не зробив, а вже хочуть копійку заробити. Я закликаю депутатів голосувати проти кафе», - сказав депутат.

Богдан Шиба зауважив, що із «юридичної точки зору думка має резон». Проте кошти від суборенди надходитимуть у міську казну. Андрій Козюра зазначив, що у 2008 році обранцям громади представляли банківські гарантії - депозити і рахунки, на яких були кошти, які мали піти на спорудження підземного переходу.

Депутат Світлана Мамосюк узагалі запропонувала скасувати договір оренди. Адже будівельні роботи не розпочалися вчасно. І поцікавилася розміром суборенди, яка надходитиме до міського бюджету.

Начальник управління Державного комітету земельних ресурсів у Луцьку Богдан Кухарчук роз’яснив, що суму суборенди можна буде визначити після того, як за це рішення проголосують депутати.

Також міський голова нагадав, що клаптик на Театральному майдані наданий ТзОВ «Магніт» на чотири роки.

У підсумку, за прийняття рішення проголосувало 24 із 38 зареєстрованих депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
filadelfos Показати IP 1 Квітня 2010 12:28
решили споить за лето лучан? еще местные выборы хотят аж на март 2011 года перенести!гнать такое руководство уже надо и все знают чем гнать!магнит зачем брал в оренду землю? на каких услових?шоб було?? оренды-суборенды.. абычто!капец.. еще и погода не радует.. )))
mrtime Показати IP 1 Квітня 2010 12:36
будет очередная лыгарня в центре города... хотя сам факт, что хоть не успели дорогу перекопать уже должен радовать автолюбителей)) а то перекопают, а нормально заасфальтировать никогда не в состоянии
nika Показати IP 1 Квітня 2010 16:20
Крутите "світо". Все по закону, все продумано, як краще людей обманути. І,все мало, а людей маєте за пусте місце.
Stopkadr Показати IP 3 Квітня 2010 18:38
То уся фракція БЮТу тихенько промовчала і тицьнула кнопки за пару срібняків? Ганьба! За все що коється в місті відповідає міський голова і фракція БЮТ. п. Григорію Пустовіт, у мене є пропозиція у наступному розумному блозі опублікуйте тарифи на прийняття питань Вашою фракцією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus