USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Зелене господарство» працює в борг

29 Квітня 2010 10:24
Оскільки й досі немає міського бюджету Луцька, комунальне підприємство «Зелене господарство» прикрашає квітами та зеленими насадженнями вулиці і меморіальні комплекси міста в борг.

Під час засідання постійної комісії з контролю за зеленими насадженнями йшлося про те, що протягом квітня у зелених зонах міста з’явилося близько 1 900 дерев - переважно ялини, горобини, берези, червоні дуби те ясени.

Приміром, на вулиці Набережній посадили 350 саджанців, хоча планували посадити тисячу. Виконати план завадила річка Стир, яка розлилася і затопила прилеглу територію. За деревами наглядає працівник-еколог.

Начальник відділу департаменту ЖКГ міської ради Ольга Люфт розповіла, що квіткове оформлення до травневих свят «Зелене господарство» робить на проспекті Волі «в подарунок» місту, бо міського бюджету немає й досі. Вона додала, що існує гарантійний лист за підписом директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького. Мовляв, «Зеленому господарству» заплатять, коли з’явиться міська казна.

Наразі квітками віоли уже прикрасили проспект Волі, пам’ятник Чорнобильській трагедії, частину Меморіалу Пам’яті, меморіальних знаків на Львівському масиві та Теремно. Проте заступник міського голови Борис Сорока зауважив, що частина квіткових ваз на вулицях міста не заповнені квітами - там валяються недопалки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus