USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Землю на Кропиву, ймовірно, оформлять. Але згодом

2 Грудня 2009 17:32
34 депутати Луцькради проголосували за те, щоб на наступній сесії розглянути питання про продовження ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення землі для обслуговування котельні на вулиці Карбишева, 2.
 
Пояснив суть питання луцький міський голова. Богдан Шиба розповів, що дозвіл для проекту інвентаризації землі з’явився у 2005 році. Тобто, «добро» на це дав ще «минулий склад» Луцькради. Шиба додав: ідеться про 8 гектарів землі. Депутати вигуками із зали засідань поцікавилися, навіщо Кропиві 8 гектарів землі. «Важко сказати», - відповів депутатам луцький мер. І закликав обранців дозволити провести інвентаризацію. У відповідь на це із сесійної зали пролунали заперечення, мовляв, цей дозвіл не слід давати повторно, його треба заново видати.
 
Депутат Василь Гриб сказав, що депутати «ще не готові» до такого рішення, адже відсутні висновки комісії. Депутат Алла Бондаренко зауважила, що питання потрібно вивчати. Бондаренко зауважила: якщо рішення, датоване 2005 роком, втратило свою чинність, то після розгляду цього питання земельною комісією питання можна затвердити на наступній сесії. Вона взагалі наполягала на знятті його із розгляду сьогоднішньою сесією.
 
Секретар Луцькради Анатолій Бірюков із обуренням зауважив, що «Кропива нібито там займається бозна-чим» і нагадав присутнім про вчорашній візит директора енергетичної компанії до луцької міськради на оперативну нараду.
 
Нагадаємо, що вчора Олександр Кропива розповів, що «Луцьктеплоенерго» займається не лише виробництвом теплової енергії, але й має інші напрямки діяльності. Анатолій Бірюков зауважив, що «Луцьктеплоенерго» має 5,5 мільйона гривень прибутку від інших видів діяльності, а від виробництва тепла – збитки 1,2 мільйона гривень.
 
Депутат Юрій Довгун усе ж таки підтримав думку про надання згоди енергетичній компанії Кропиви для складання проекту землеустрою. Із ним погодився і обранець громади Володимир Никитюк.
 
За продовження ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування котельні на вулиці Карбишева, 2 проголосували лише 12 депутатів  А ось 34 депутати проголосували за перенесення розгляд цього питання на наступній сесії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 2 Грудня 2009 21:50
8 гектарів землі на обслуговування котельні? і цього явного дерибана не помічабть депутати?
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 22:02
ого, 8 га - чималенько хоче. краще б відвели клаптик тієї землі на щось суспільно корисне, а невідь зна для чого і невідь зна кому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus