USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Жайвронку» – 50 років. ФОТО

15 Листопада 2013 19:00
50 років з моменту відкриття відсвяткував дошкільний навчальний заклад №17 «Жайворонок».

Завідувачка дитсадка – Людмила Сімон – працює у закладі 33 роки. Нині в «Жайворонку» виховується 160 дітей. Велику увагу працівники закладу приділяють формуванню у дітей екологічної культури, бережливого ставлення до природи.
Людмила Сімон подякувала «ветеранам» – працівникам, які віддали садочку значну частину свого життя та роботи.

Привітати дошкільний навчальний заклад зі святом завітали представники влади та благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич подякувала колективу за неповторний стиль, що вирізняє садочок з-поміж інших дошкільних навчальних закладів. Вона зазначила, що у садочку панує особлива атмосфера, адже дітей змалку вчать тому, що вони є частиною природи.

«Щиро вдячний за щоденну сумлінну працю колективу садочка, який дарує дітям затишок, тепло, виховує наймолодше покоління. Нехай Ваші терпіння та труд повертаються вдячністю малюків та гордістю за їхні здобутки у дорослому житті», – йшлося у привітанні народного депутата України Ігоря Палиці, яке озвучила Ірина Констанкевич.

Від благодійників «Жайворонок» отримав подарунки – 5 магнітних дощок для малювання крейдою та фломастерами(для кожної з груп садочка) та принтер «3 в 1», який полегшить роботу вихователів та стане у пригоді під час навчально-виховного процесу.

Привітали дошкільний навчальний заклад №17 і представники влади – заступник міського голови Святослав Кравчук та начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Свирид Показати IP 15 Листопада 2013 19:12
«Жайвронку» – 50 Ку-ку :)
лучани Показати IP 15 Листопада 2013 19:13
І ми приєднуємось до ювілейних вітань.Нехай Господня Благодать панує над тими сонечками,що відвідують"Жайворонок" і так щиро посміхаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus