USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Змії відтепер звиватимуться на білому тлі

24 Липня 2013 15:39
Після об’єднання двох фіскальних структур: податкової і митної служб – зміниться і герб. Відтепер звичний символ мінзборівців буде зображений на білому тлі, - розказала начальник Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Світлана Савчук.

«Із об’єднанням податкової і митної служб у нас мало що змінилося. Скоротився штат на 5 працівників. Але є «вільні» вакансії. Ми запрошуємо людей на роботу, особливо молодих спеціалістів. Так, у нас багато роботи. В середньому один спеціаліст опрацьовує 250 юридичних або майже 2000 фізичних осіб. Графік роботи ненормований, але за це платимо 50% надбавки,» - розповіла Світлана Савчук.

Персонал постійно навчають, адже податкове законодавство часто змінюється.

До слова, протягом місяця працівники Центру обслуговування платників податків при Луцькій ОДПІ надають, в середньому, чотири тисячі послуг. Зокрема це – видача торгових патентів, довідок про доходи, свідоцтв, перехід на спеціальні режими оподаткування, видача свідоцтв єдиного податку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а де правда? Показати IP 24 Липня 2013 19:23
Зайдіть на сайт ГУ Міндоходів у Волинській області, там написано, що вакансій для "сторонніх" немає. Чи то пані Куструба вирішила через ВН трохи "капусти" накосити. Вона вміє)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus