USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зупинки у Луцьку облаштують, але невідомо коли, - ЖКГ

13 Вересня 2013 17:30
Влада Луцька «знизує плечима»: невідомо коли повністю облаштують зупинки громадського транспорту.

Лучани, які мешкають на вулиці Конякіна, 4, біля «Ортопедичного центру» та по проспекту Перемоги, 1, поблизу кінотеатру «Промінь», розповіли, що надіслали звернення до Департаменту житлово-комунального господарства міста. Текст звернення стосувався необлаштованих зупинок за згаданими адресами, інформує Комунальний патруль.

У Департаменті повідомили, що торік на зупинці, що біля «Ортопедичного центру» встановили лавочку, але її викрали невідомі. Лист про факт вандалізму працівниками ЖКП №11 був скерований у Луцький міський відділ УМВС. Також комунальники зазначили, що лавочку нещодавно знову встановили.
Як стало відомо, обидві зупинки внесені у перелік об’єктів, що потребують навісів. Однак навіси встановлять за наявності бюджетних коштів. Втім, коли зупинки громадського транспорту таки повністю облаштують поки не відомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus