USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вітання Ігоря Палиці з Днем медичного працівника

19 Червня 2020 00:00
Шановні медики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Немає справи благороднішої та жертовнішої, ніж робота лікаря. Ви рятуєте й оберігаєте найцінніше – людські життя. Ви повертаєте здоров’я, ставите на ноги, даруєте надію, лікуєте не лишень недуги тіла, а й зболені стражданнями душі.

Бути лікарем – благородне покликання, яке під силу не кожному. Бути лікарем – це розділяти людський біль і переживання, вміти знаходити потрібні слова у найважчих ситуаціях, щиро співчувати й вірити у чудо. Бути лікарем – це ризикувати собою заради інших.

Дякую вам за високу професійність у протистоянні з підступною світовою пандемією. Дякую за ваші знання та вміння, за старання та сміливість. Дякую усім медикам, які мужньо тримають оборону на фронті, які лікують і рятують українських захисників, ризикуючи своїм здоров’ям та життям.

Тож нехай повертається сторицею та чуйність, турбота й опіка, якою ви щоденно ділитеся з пацієнтами, гідно виконуючи свій професійний обов’язок. Доземний уклін вам і глибока вдячність за жертовну й самовіддану працю та любов до людей.

Сердечно бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щасливої долі та Божого благословення!

З повагою народний депутат України, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор ПАЛИЦЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 19 Червня 2020 12:07
Служба екстреної медичної допомоги щиро дякує Вам, Ігоре Петровичу за підтримку особливо це бачимо зараз в період пандемії коронавірусної інфекції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus