USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вітання Ігоря Палиці з Днем Перемоги і Днем пам’яті та примирення

8 Травня 2020 00:00
Дорогі українці!

Щиро вітаю з Днем Перемоги і Днем пам’яті та примирення!

У ці травневі дні ми вшановуємо пам’ять усіх жертв Другої світової – найкривавішої війни сучасності, яка забрала мільйони людських життів. Минають роки, але не стирається спомин про страшну трагедію, яка скалічила долі цілих поколінь.

Пам’ять про доблесть, героїзм і великий подвиг захисників рідної землі непідвладна часу, як непідвладна часу і любов до Батьківщини. На жаль, і нині українським патріотам доводиться боронити державність у безглуздій війні з ворожим сусідом.

Вічна пам’ять усім героям минулого, хто поклав життя заради щасливого майбутнього своїх нащадків. Безмежна повага і вдячність героям нашого часу, хто сьогодні мужньо боронить українську землю на передовій. Вічна слава полеглим смертю хоробрих і низький уклін тим, хто пішов з життя у підпіллі, катівнях, таборах смерті, загинув від ран, хвороб і голоду.

Щиро бажаю усім ветеранам міцного здоров’я і довголіття, душевного тепла та незламної віри в перемогу України! Нехай на нашій землі запанує мир і благополуччя!

З повагою народний депутат України, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор ПАЛИЦЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus