USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

BRUTTO на «Бандерштаті»: без крауд-серфінгу, але з піротехнікою

7 Серпня 2016 13:44
Білорусько-український гурт BRUTTO став хедлайнером другого дня фестивалю національного опору «Бандерштат-2016», закривши головну музичну сцену. На відміну від минулорічного виступу, цього разу глядачі не слемились так активно, хоча залюбки палили піротехніку.

Революційний гурт Brutto із колишнім вокалістом колективу «Ляпис Трубецкой» зібрав у рамках минулорічного лютневого концерту у Луцьку сотні шанувальників. Окрім революційних пісень, музиканти облаяли політиків й закликали до боротьби у власних серцях і душах. Також Сергій Міхалок пояснив, чому він став партизаном і чому його не пускають на Батьківщину вже 5 років.

Під час виступу на «Бандерштаті» з натовпу майоріли українські та білоруські національні стяги. Також раз по раз бандерштатівці запалювали фаєри та іншу піротехніку. Якщо не враховувати однієї невдалої спроби, то цьогоріч обійшлось і без крауд-серфінгу (коли людей підіймає натовп, і натовп на руках «передає» їх до сцени). Традиційно, у виконанні BRUTTO прозвучали «Гири», «Капитал», «Гарри», а також «Воины света», яку фронтмен гурту виконував ще у складі «Ляпіса Трубєцкого».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus