USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Alyosha вийшла у фінал «Євробачення»

28 Травня 2010 10:41
Співачка від України на «Євробаченні» Альоша 27 травня в Осло виборола місце у фіналі пісенного конкурсу – вона увійшла до призерів другого півфіналу «Євробачення-2010».

Про це пише «Кореспондент».

У півфіналі брали участь представники 17 країн.

За підсумками голосування, до фіналу пройшли: Грузія - Софія Ніжарадзе Shine, Україна - Alyosha "Sweet People", Туреччина - maNga "We Could Be The Same", Ізраїль - Харель Скаат "Milim", Ірландія - Ніамей Кавана "It's For You", Кіпр - Джон Лілігрін і "The Islanders Life Looks Better In Spring", Азербайджан - Сафура "Drip Drop", Румунія - Пола Селінг і "Ові Playing With Fire", Вірменія - Єва Рівас "Apricot Stone" і Данія - Шані і Невергрін "In A Moment Like This".

Не пройшли у фінал представники Литви, Швейцарії, Швеції, Нідерландів, Словенії, Болгарії та Хорватії.

Перших 10 учасників фіналу Євробачення-2010 було визначено за підсумками першого півфіналу у ніч на середу, 26 травня. Ними стали: Боснія і Герцеговина, Молдова, Греція, Португалія, Білорусь, Сербія, Бельгія, Албанія, Ісландія і Росія.

За визнанням співачки Альоши, їй не стільки важливо перемогти в конкурсі, скільки донести людям своє послання про захист навколишнього середовища та спасіння нашої планети.

«Це вже перемога, не тільки моя, а й моєї країни, якщо мені вдасться достукатися хоча б до одного серця», - зізналася співачка.

Нагадаємо, 29 травня відбудеться фінал Євробачення, в якому, крім країни, що пройшли попередній відбір, будуть також брати участь представники Великобританії, Франції, Німеччини та Іспанії - країн-засновниць конкурсу, а також Норвегії - країни-господині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus