USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Аншлаг Vivienne Mort у Луцьку: повний зал підспівував «Пташечка».ФОТО

27 Листопада 2016 14:50
Київський гурт Vivienne Mort в рамках туру виступив у Луцьку.

Квитки на концерт харизматичної української виконавиці й авторки пісень Даніели Заюшкіної були розкуплені повністю задовго до події. Лучани зустрічали гурт оплесками та в унісон підспівували відомі хіти.

Концерт на підтримку нової акустичної програми Vivienne Mort відбувся у 26 листопада у Луцьку в Палаці Культури. Нова програма гурту «Твоя Vivienne Mort» у виконанні незмінної солістки Даніелли Заюшкіної та піаніста Олександра Лежньова зігралась у супроводі струнного квартету.
Гурт Vivienne Mort увійшов до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів рейтингу одразу за «ВВ» і Pianoбоєм. Серед прихильників їхньої творчості є Святослав Вакарчук, а Валерій Харчишин ставить на ніч дітям пісні з їхнього акустичного альбому «Filin». До слова, поціновувачі вважають Vivienne Mort втіленням жіночності та справжньої творчої харизми.
Як виявилось, у Луцьку також багато поціновувачів творчості Дани, як представилась зі сцени вокалістка та авторка пісень Vivienne Mort. Концерт пройшов в чуттєвій атмосфері стильної музичної лірики «на одному подиху» гурту з публікою. А після закінчення програми усі бажаючі мали нагоду поспілкуватися, сфотографуватися та взяти автограф у Даніели Заюшкіної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 28 Листопада 2016 07:53
Гарно відсвяткували свято Голодомору.
Волинянка до Волинянин Показати IP 28 Листопада 2016 11:39
Якби ви були знайомі з творчістю Vivienne Mort, то не мололи б такої дурні! Там ніхто не веселився! Адже її пісні сумні та ліричні, якраз до такого дня...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus