USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Колишній студент СНУ дебютував авантюрним романом

16 Жовтня 2014 07:00
Сергій Тиховський, випускник Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, презентував 15 жовтня у стінах рідного вишу свій дебютний роман «В задзеркаллі».

«В задзеркаллі» цікавий тим, що головний герой у ньому – успішний психіатр, який за походженням українець, але працює у США. Зі слів самого автора, роман можна назвати авантюрним, але у жодному разі не містичним чи фантастичним. Всі історії в ньому – справжні, образи персонажів також взяті з життя.

Сергій розповів про одну хитрість, яку він використав у творі, і яка дуже подобається його читачам. В епізодах, де звучить музика, він завжди вказував, що це за пісня і що за виконавець. «Таким чином, - поділився автор, - будь-хто може забити в Google композицію і пройнятися атмосферою сцени з книги».

Цікаво, що місто, про яке йдеться у романі, називається «Л». Сергій залишає читачам можливість здогадуватися, в якому саме з міст відбувається дія – у Луцьку, Львові чи будь-якому іншому.

Зазначимо, на початку презентації що Сергій кинув аудиторії такий собі челендж – писати протягом презентації свої запитання на папірцях і передавати їх автору. Аудиторія почула, і на кінець бесіди записок було більше 50-ти.

На запитання, чи будь-хто може стати автором, хлопець відповів ствердно, і лише додав, що для цього потрібне неймовірне бажання і наполегливість.

Для нього самого переломний момент, коли він задумався написати щось справді вартісне, настав у березні 2013 року. До цього Сергій Тиховський творив лише поезію та невеличкі прозові тексти, які викладав у соціальні мережі. Саме тоді він отримав схвальний відгук від декана Інститут журналістики Юрія Громика на одне зі свох містичних оповідань. Ще одним поштовхом до письменницького шляху стали літературні посиденьки, які Сергій разом зі своїми друзями влаштовував у гуртожитку № 6, в якому він тоді жив.

Щодо планів на майбутнє, то автор планує написати другу частину «В задзеркаллі», а ще видати збірку «Фрагменти», половина якої б містила поезію, половина – прозу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 16 Жовтня 2014 12:22
дякую, от тільки "Фрагменти" збірка)
ТОП Показати IP 16 Жовтня 2014 21:59
красава)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus