USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

БГ презентуватиме в Києві власні картини

10 Листопада 2009 19:00
Лідер гурту «Акваріум» Борис Гребєнщиков (БГ) наприкінці листопада відвідає Київ, однак не в складі гурту, а сольно, і з арт-проектом: музикант презентує авторську колекцію живопису – повідомляють «Волинські новини».
За участю Гребєнщикова в Києві відбудеться кілька заходів у рамках проекту «День Радості»: творчий вечір БГ, виставка картин БГ і зустріч Клубу Друзів БГ, повідомили організатори заходу. Творчий вечір БГ відбудеться 22 листопада 2009 року в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Його особливість – можливість почути в сольному виконанні Гребєнщикова пісні у їх первинному варіанті. Крім того, гості вечора зможуть задати музиканту запитання, що їх цікавлять.
Виставка картин БГ триватиме з 22 листопада по 10 грудня в Київському Mузеї Російського Мистецтва. Колекцію робіт, написаних іменитим автором у 70-90х роках минулого століття зможуть оцінити всі бажаючі - пише Кореспондент.
А розпочнеться арт-візит 21 листопада в Grand Ballroom готелю InterContinental, де відбудеться зустріч Клубу Друзів БГ. Гребєнщиков персонально презентує колекцію картин і акустичну концертну програму.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 20:19
цікаво, БГ такий же талановитий живописець, як музикант? чи його твори придбають лише через ім'я, як це сталося нещодавно зі збіркою Мейхер (ви її читали? це ж явна неповага літератури як такої)
seal Показати IP 10 Листопада 2009 20:40
Не знаю який з БГ художник. Якщо в нього всі такі картини, як він тримає у руках на фотографії, то про його художні здібності можна сперечатись. А взагалі це беззаперечно талановита людина. Його музика і тексти заставляють задумуватися над сутністю життя. Сучасна попса в порівнянні з ним відпочиває! Але тут і порівнювати не варто!
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 21:00
Слід пам"ятати, що Гєбєнщіков є адептом деструктивної секти кришнаїтьсько-будиськго толку. Він сіє своєю творчістю язичнецьке невіглазтво та окультне марновірство.
адепт секти Показати IP 11 Листопада 2009 09:15
Дорога редакція! Пише тобі дівчинка Катя, 8 років. Я в шоці, дорога редакція, наскільки може зіпсувати якість коментарів їх монетизація. Раніше їх іноді було цікаво читати, більше не читатиму - ні, ні, і всім накажу не читати. Невілазтво. Боже, мені погано.
Оленяточко Показати IP 11 Листопада 2009 09:28
Привіт тобі, дівчинко Катя!І як тільки тобі мама дозволила читали такі дорослі сайти ;)? Ти маленький 8-річний адепт сексти, то й займайся сектою, а не пиши і читай коменти )))!
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 12:43
Цікава імпреза. Мені подобаються такі поєднання - живий концерт + живе спілкування. Ціни, мабуть, будуть захмарні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus