USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Джеджула і Таран щоранку снідатимуть в телевізорі

27 Січня 2010 18:17
 
У лютому программа «Сніданок з «1+1» змінить формат і ведучих. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».
За цією інформацією, відтепер проект вестиме Андрій Джеджула у парі з Лідією Таран, – пише Телекритика.
На запитання ТК «Чому Марічка Падалко припинила вести  «Сніданок»?» у прес-службі каналу відповіли: «Вона залишається в команді «1+1» і продовжує бути ведучою ранкової суботньої програми «Маріччин кінозал».
У коментарях ТК пані Падалко підтвердила цю інформацію та зазначила: «Було рішення каналу про переформатування проекту і парне ведення з однією парою ведучих».
Оформлення студії проекту оновлять. Новою у «Сніданку» буде і  спортивна рубрика за участі олімпійської призерки Анни Безсонової. Спортсменка виконуватиме завдання професійних тренерів та розповідатиме про враження від нових вправ.  Додадуть кулінарну рубрику, корисну інформацію щодо облаштування дому. Також у межах програми представлятимуть поради стилістів стосовно гармонійного гардеробу, догляду за волоссям та моделювання зачісок; репрезентуватимуть технічні новинки, основи етикету,  рекомендації від практикуючих лікарів тощо. Як і раніше, виходитиме рубрика «Світське життя» з Катею Осадчою.
Нагадаємо, раніше ведучими «Сніданку» були Марічка Падалко та Лідія Таран. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus