USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гарячі грузини на луцькій сцені. ФОТО. ВІДЕО

1 Березня 2014 08:30
«Слава Героям! Героям Слава!» - саме так завершився виступ національного балету Грузії «Сухішвілі», який відбувся у Луцьку 26 лютого.

Концерти, а їх протягом дня відбулося 2, зібрали повні зали. Лучани таки чекали цього заходу, попри події у країні. «Ми віримо, що Майдан переможе» - зауважили в колективі. Так, артисти підтримали людей, які стоять на площах.

«Концерт був просто вражаючий, запальні танці та музика від гарячих грузинів. Бої на кинджалах, перевороти, танці на колінах - кожен номер викликав бурні овації зали та вигуки «браво», - ділиться емоціями гість концерту Микола. Особливо сподобався лучанам український танок у виконанні гостей з Грузії.

До слова, під час перерви глядачі могли насолодитись дегустацією справжніх грузинських вин та придбати собі пляшку цього напою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
304 Показати IP 1 Березня 2014 11:14
танцевать и петь - лучшее что могут делать грузины

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus