USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Головенко представляв Волинську єпархію у Мінську

18 Лютого 2011 11:38
Керівник єпархіального видавництва «Ключі» Дмитро Головенко за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України взяв участь у XVIII Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку.
Крім «Ключів», на національному стенді України було представлено ще Волинську обласну друкарню, – повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.
Головенко взяв участь у круглих столах на теми «Дигіталізація як нове завдання у книговиданні», «Роль установ освіти, видавництв і бібліотек у розвитку читання».
На семінарі «Книжкова справа сьогодні і завтра» розповів про поширення духовної книги священнослужителями Київського патріархату.
На запрошення Посла України в Білорусі Романа Безсмертного Дмитро Головенко презентував видання «Ключів» у виставковому центрі нашого посольства для українців Білорусі.
«Духовна книга все більше входить у щоденне життя людини і займає щораз більше полиць на міжнародних виставках, – наголосив керівник видавництва. – Нашу книгу найперше шукають земляки, науковці, котрі цікавляться духовною та історичною спадщиною українського народу».
«Заслухавши виступи російських і білоруських колег на круглих столах, семінарах, презентаціях, ми готові провести такі ж заходи в Луцьку під час щорічної виставки «Книги Великої Волині», – додав він.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опа! Показати IP 18 Лютого 2011 17:56
Так його ж погнали з типографії... Шо, знову в фаворі? І типографію представляв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus