USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Завтра у Луцьку - концерт Ірини Федишин

2 Листопада 2017 15:08
Концерт популярної української співачки Ірини Федишин відбудеться у Луцьку.

Усіх шанувальників її творчості запрошують 3 листопада о 19:00 до Волинського облмуздрамтеатру імені Т.Г. Шевченка.

Ірина Федишин у своїй творчості майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів.

Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує.

Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, шість успішних альбомів: «Твій Ангел», «Україна колядує», «Пароль», «Україна колядує - Нове» та «Цвіте калина», «Ти тільки мій», які розійшлися чималими тиражами.

Разом зі своєю командою співачка ретельно продумує кожен свій виступ, щоб подарувати прихильникам найкращі враження і чудовий настрій. Тому кожен її концерт перетворюється на феєричне свято - яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів і світловим шоу. Та перш за все - чудовим виконанням унікальних душевних та запальних пісень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 24 Жовтня 2017 19:01
Це хто?
ррр Показати IP 24 Жовтня 2017 20:17
ешщх08нпри
Ольга Показати IP 24 Жовтня 2017 21:03
Українська співачка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus