USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцька з'явився електронний гід

18 Липня 2015 17:20
Новий додаток для ґаджетів працює на операційній системі «Android» і називається «Lutsk street art». Усі охочі можуть встановити собі електронного гіда безкоштовно.

Презентували новий додаток під час арт-хакатону сьогодні, 18-го липня.

Зі слів співорганізатора заходу Іванни Мартинів, додаток є своєрідними піаром Луцька та зручним помічником для туристів, ввімкнувши якого можна навіть послухати гру місцевих музикантів.

«Це додаток для промо міста, зокрема й графіті. Ми, Луцький ІТ-кластер, зробили його спільно з культурним інститутом Google. Він підходить до операційної системи «Android».

Він є безплатним у користуванні і його легко завантажити: заходите на «Google Play Market» і пишете в пошуку латиницею «Lutsk street art». Ви отримаєте додаток з гарним логотипом Луцька, і зможете з ним ходити на екскурсію містом та оглядати графіті обласного центру. А ще у програмі є можливість слухати волинських музикантів: Фіолет, Флайзу, Галину Конах, Дениса Валяєва, Ріплей та інших», – розповідає Іванни Мартинів.


Вона додає, що додаток будуть вдосконалювати та розширювати.



Зауважимо, що в описі до програми нагадують: «Стріт-арт почав здобувати популярність у Луцьку в ранні 90-ті. Різні вуличні художники в різний час працювали на стінах будинків міста. Локації – це, переважно, закинуті або недобудовані будівлі в межах міста.«
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Joe Показати IP 19 Липня 2015 11:34
ЮвЕліра, ал*ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus