USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Кайдаші» у Луцьку. ПРЕМ’ЄРА

8 Березня 2014 15:15
Прем’єра вистави «Кайдаші», за мотивами твору І.Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» зібрала повний залВолинського облмуздрамтеатру імені Т.Г. Шевченка.

Напередодні свята 8 Березня – квитки на прем’єру «Кайдаші» були щирим і бажаним подарунком для прекрасних волинянок. Про це вони зізналися вже після завершення вистави. Неприховане захоплення грою акторів викликало бурхливі оплески театролюбів.

Постановка трагікомедії створена на основі побуту життя селянства, розкриваються деякі риси вдачі українського народу, прагнення невісток зі свекрухами жити окремо, власними сім’ями й ростити дітей. І не менш важливо – не ділити нажите добро.

Режисер-постановник - Микола Яремків, художник-постановник - Микола Костюшко, балетмейстер - Володимир Замлинний, асистент режисера - народний артист України Анатолій Романюк, помічник режисера - Олена Гайова.

Охочі відвідати виставу «Кайдаші» в облмуздрамтеатрі можуть це зробити у неділю, 9 березня. Початок вистави о 18.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus