USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хор «Подвиг» відзначив 30-ліття. Фото

8 Травня 2010 20:46
Народний аматорський чоловічий хор ветеранів війни та праці «Подвиг» 8 травня святкував 30-річчя своєї діяльності у концертом у залі Палацу культури Луцька.

Не зважаючи на те, що вхід був безкоштовним, у залі було повно вільних місць. Привітати ветеранів та артистів до зали зібралися учні військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, ветерани та небайдужі лучани.



З керівництва області на заході перебував заступник голови Волинської облради Володимир Банада. Часом у зал забігав послухати хор начальник департаменту культури та історичної спадщини Луцькради Сергій Годлевський.


Все ж жоден ветеран після концерту не залишився без квітів. Прихильники зустрічали артистів навіть за лаштунками.



Гостям показали відеозапис минулих років діяльності хору. На початку діяльності у «Подвигу» співало 40 учасників. Життя колективу та його здобутки демонстрували численні подяки, грамоти та фотографії, які експонували в фойє Палацу.




За роки існування, кількість артистів збільшувалася. В 30-річну річницю хору 69-х учасників, які брали участь в колективі, вже немає в живих. Присутні вшанували їх хвилиною мовчання.



«Подвиг» на святкування виконав 11 популярних воєнних та українських народних пісень - «Смуглянка», «Песня о солдате», «Дороги» та інші.




Між виступами ювілярів ветеранів з ювілеєм та Днем перемоги вітав танцювальний ансамбль «Волиняночка» хореографічною композицією «Пам’ять». Сюжет танцювальної поставки розповів історію про мирне життя до війни 1941-1945 років, бойові дії та смерть тисяч солдатів і мирних жителів.





На останок усі присутні разом з хором співали «День победы».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus