USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Концерт Лами у Луцьку зірвали євромайданівці

18 Лютого 2014 22:45
Співачці Ламі так і не вдалося повністю відспівати свою концертну програму. Її концерт 18 лютого зірвали активісти Майдану.

Активісти луцького Майдану зірвали концерт співачки Лами, адже в той час, коли вона співала на сцені Палацу культури, у холі цього ж приміщення записувалися люди, які хотіли поїхати на Майдан до Києва. Чимало обурення було з приводу того, що в Луцьку відбувається концерт, тоді як у столиці загинуло вже 10 людей.

Концерт тривав вже приблизно півтори години, як активісти Майдану зайшли в концертну залу. У гучномовець вони заявили, що зараз не час для концерту, зірвавши виступ співачки, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Лама у той час просто пішла зі сцени. Чимало людей, які виходили із залу, були обурені тим, що їм не дали до кінця насолодитися виступом вокалістки. Були навіть такі, що казали: «Нам все одно, хто там і що в Києві відстоює». Деякі поціновувачі музики висловлювали претензії, аби активісти відшкодували їм вартість квитків.

До речі, поки відбувався концерт, у холі Палацу культури чатував його директор Юрій Войнаровський. Він переживав, що в Палаці поб'ють вікна або кинуть якісь горючі речовини.

Попри прохання журналістів, він відмовився давати коментар, чому дозволив проводити цей захід у приміщенні, яким керує. Мовляв, це співачка повинна була відмовитися виступати, або ж люди самі мали здати квитки.

Незважаючи на інцидент, Лама вийшла до фанатів, аби провести автограф-сесію та сфотографуватися з прихильниками. Сама ж співачка зізналася, що впродовж виступу хвилювалася за людей, які зараз беруть участь в сутичках у столиці.

Ймовірно, що завтрашній концерт Лами в Тернополі буде скасовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
уцауц Показати IP 18 Лютого 2014 23:13
які концерти.валити якуновича
ТНТ Показати IP 18 Лютого 2014 23:23
Дурепа. А я думав що вона людина. Умирають наші брати, а їм співи...
Штаб Показати IP 18 Лютого 2014 23:35
Гузь оголосив перерву, революцііонери пішли на дивани дивитися Київ, Львів, Рівно, Тернопіль...
Мат Показати IP 19 Лютого 2014 03:29
Каждый должен заниматься тем чем он должен заниматься. Честно со стороны это выглядело очень убого, когда в зал ввалились не совсем адекватные люди!!! Не там воевать нужно!!
мат2 до Мат Показати IP 19 Лютого 2014 06:36
Вони просто відстоюють свої інтереси, щоб при першій можливості сісти в теплі крісла, чи посадити туди своїх кумів. хай би їхали на Майдан і там показали свій опір.
мат до мат2 Показати IP 19 Лютого 2014 13:48
... не без этого!
Джулія Показати IP 19 Лютого 2014 17:03
НЕ ВИПРАВДОВУЮ НІ ЛАМУ, НІ ТИХ, ХТО КУПУВАВ КВИТКИ. "ПИР ВО ВРЕМЯ ЧУМЫ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus