USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Козловський співатиме в серіалі

30 Грудня 2009 18:48
 
Віталій Козловський днями презентував свій четвертий альбом «Тільки кохання», заголовна пісня якого стала саундтреком до серіалу телеканалу 1+1 «Тільки кохання».
Днями Віталій Козловський презентував свій четвертий альбом «Тільки кохання», до якого увійшли 14 композицій. До речі, заголовна пісня «Тільки кохання» є саундтреком до нового серіалу телеканалу 1+1 (перший український серіал), що буде показаний незабаром – інформує ТСН.
Як зізнається співак, виконувати пісню, яка б звучала в фільмі, – це була його давня мрія. І вона нарешті здійснилася. А заради мрії можна і альбом перейменувати, тим більше, що змінилося тільки одне слово - тепер він, як і серіал, називається «Тільки кохання». Альбом Віталія складається з двох дисків. Крім CD з 14 треками, реліз включає DVD з п\'ятьма відеокліпами, а також бонус – фотографії співака.
Для шанувальників Віталія Козловського та Ірини Білик підготовлений сюрприз. Вперше артисти заспівали дуетом пісню «Мало». До речі, фани також підготували Козловському сюрпризи. Вони задарували співака сувенірами, які  зробили власними руками: портрети, вишиті вручну ікони, кулони з зображенням логотипів ВК.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus