USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кращою співачкою року назвуть Lady Gaga або Лілі Аллен

19 Січня 2010 19:03
У Великобританії оголошені номінанти престижної музичної премії Brit Awards. Найбільшу кількість номінацій отримали молоді виконавиці Lady GaGa та Лілі Аллен.
Lady GaGa заявлена в категоріях «Міжнародний прорив року», «Краща співачка» і «Кращий альбом». Останню номінацію вона отримала за дебютний альбом The Fame. Її конкурентка Аллен претендує на перемогу у категоріях «Кращий британський альбом», «Кращий сингл» і «Краща співачка». За звання кращої співачки також позмагаються Bat For Lashes (псевдонім виконавиці Наталки Хан), гурт Florence and The Machine (її солістка і єдина постійна учасниця – співачка Флоренс Велч), переможниця The X Factor 2005 Леона Льюїс і Пікс Лотт (співачка Вікторія Луїза Лотт ). У категорії « Кращий британський виконавець» боротьба розгорнеться між Келвіном Харрісом, Dizzee Rascal, Mika, Паоло Нутіні і Роббі Вільямсом. За звання Кращого гурту змагатимуться Doves, Friendly Fires, JLS, Kasabian і Muse – пише Кореспондент. У номінації Британський дебют року представлені Florence and The Machine, Friendly Fires, JLS, Ла Ру і Пікс Лотт. За звання Кращого міжнародного альбому змагатимуться релізи від Jay Z, Black Eyed Peas, Lady GaGa, Empire of The Sun і Animal Collective. Цього року на премії додано також дві нові номінації - Кращий виступ за останні 30 років і Кращий британський альбом за останні 30 років. Диском трьох десятиліть можуть бути визнані релізи Coldplay, Dido, Dire Straits, Oasis, Даффі, Keane, Verve, Travis, Sade або Філа Коллінза. Тим часом, як зазначають ЗМІ, до списку номінантів премії Brit Awards не увійшли багато відомих виконавців, які відзначилися в цьому році, включаючи Сьюзан Бойл (Susan Boyle). Крім шотландської співачки, в шорт-листи Brit Awards не потрапили Arctic Monkeys, Бейонсе (Beyonce) і U2. 30-а церемонія вручення Brit Awards відбудеться 16 лютого в Лондоні. Відомо, що Роббі Вільямсу буде вручено нагороду за видатний внесок у музику. Хедлайнерами заходу стануть Lady Gaga, Dizzee Rascal і Florence and The Machine.
Нагадаємо, що минулого року тріумфатором Brit Awards стала співачка Даффі. Вона перемогла у номінаціях кращий виконавець, кращий дебют і кращий британський альбом. Довідково:
Brit Awards була заснована в 1977 році і вручається Британською фондом звукозаписної індустрії (British Record Industry Trust). У премії є розділ, присвячений класичній музиці (Classical Brit Awards), проте його лауреати визначаються навесні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus