USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кузьма розповів, коли він плакав

3 Березня 2011 17:41
«Говорили і курили», «Тримай її за руку – це любов», «Місця щасливих» людей – такі назви мають пісні нового альбому «Історії двох» гурту «Скрябін», презентувати який 8 березня у Луцьку буде лідер гурту Кузьма (Андрій Кузьменко).
Остання з названих – пісня «Місця щасливих людей» - викликає у Кузьми сльози, каже він.
«Місця щасливих людей» – то така пісня, поки я її робив, то плакав», - каже співак.
Кузьма обіцяє, що його нові пісні, які є поверненням до його безтурботних 80-х , вирізнятимуться із творчості гурту мелодійністю, гармонією звуків і навіть сентиментальністю.
Кузьма каже, що на концерті у Луцьку обов’язково врахує, яка публіка завітає до нього.
«Я такі штуки заздалегідь не планую. Все залежить від атмосфери. Або прийдуть люди пообніматися, або друге, якщо я побачу вогник у їх очах – то тоді буду щось робити екстравагантне, вибухове», - каже Кузьма.

Концерт гурту «Скрябін» відбудеться, 8 березня у кінотеатрі «Промінь». Замовлення квитків - за номером 066-920-7947.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Exaboto Показати IP 4 Березня 2011 10:43
Дякую. Чекаємо на нові новини про гурт "Скрябін". Було б дуже цікаво дізнатися коли Кузьма стригся, і за яких обставин це було. Також з нетерпіння хочу побачити "екстравагантне, вибухове" цього без сумніву талановитого поета, співака та ведучого чудових передач. ВН не зупиняйтесь, ви рухаєтесь в правильному напрямку.
Scouce Показати IP 4 Березня 2011 13:13
а шо чату не буде??? блін
Exaboto до Scouce Показати IP 4 Березня 2011 18:44
чат буде, і один з щасливчиків, за "накльовіше" запитання отримає КВИТОК на цей обезбашений концерт. Не знаю як ви, а я вже готуюсь до цього чату.
був на виступі Показати IP 9 Березня 2011 19:25
Концерт- "Зачет"... Позитива повні штани...:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus