USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Квитки на Кузьму купує «сильна стать». Каже, даруватиме «прекрасній»

24 Лютого 2010 16:51
Квитки на луцький концерт Кузьми і гурту «Скрябін» купують здебільшого чоловіки.
Про це «ВН» повідомили організатори концерту.
Волинські чоловіки вважають, що можливість відвідати 8 березня концерт Кузьми з симфонічним оркестром – чудовий і оригінальний подарунок жінці до 8 березня – пояснюють організатори.
«Мало того, що самому можна на якісному і незвичному концерті побувати, то ще й вічну проблему  «що подарувати???» успішно вирішив», - так аргументував свій вибір один з лучан, який придбав квиток на «Скрябіна» і для дружини, і для сестри, - розповіли організатори.
За інформацією організаторів, найдешевші квитки наразі коштують 80, найдорожчі – 250 гривень.
Окрім того, сьогодні два квитки на продаж виставив один з користувачів інтернет-аукціону «ВолиньMarket».
Нагадаємо, що концерт відомого співака та шоумена Андрія Кузьменка і гурту «Скрябін» пройде у Луцьку 8 березня. На концерті Кузьма вперше в Україні виступить під супровід симфонічного оркестру. Концерт відбудеться у кіноконцертному залі «Промінь».
Концерт матиме й соціальне підґрунтя: з нагоди свята Восьмого березня організатори частину квитків віддадуть матерям-героїням, одиноким матерям та жінкам інших соціально незахищених категорій. На благодійні нужди піде також частина отриманих від продажу квитків коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus