USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Киевские ведомости» закрилися

12 Лютого 2010 17:39
Через брак коштів припинила виходити газета «Киевские ведомости».
Про це з посиланням на інформаційне агентство УНІАН повідомляє «Кореспондент.net».
Причина – тяжке фінансове становище та відсутність коштів у видавця внаслідок фінансово-економічної ситуації. «З серпня 2009 року випуск видання забезпечували за рахунок власної діяльності газети. Нині ці джерела вичерпано», - пояснив головний редактор «Киевских ведомостей» Микола Закревський.
За інформацією УНІАН, керівництво ЗАТ «Видавництво «Киевские ведомости»«, вживає заходів для збереження видання на газетному ринку країни. Зокрема розроблено модель тимчасового переходу на формат тижневика, частині співробітників редакційного колективу надали відпустки.
 
Довідково:
Видання «Киевские ведомости» виходить з 1992 року. Це перша газета приватної форми власності з часів незалежності України, що перейшла на кольоровий формат, створила власну систему розповсюдження й передплати та забезпечила щоденний триразовий випуск.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 12 Лютого 2010 22:02
Не думаю, що із владою повязане, хоча не виключаю, що інвестори КВ пролетіли і далі на вітер продазного ЗМІ не бажають витрачатися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus