USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Лавандовий субтон»: картини з ароматом літа від луцької художниці

7 Серпня 2015 08:00
Луцька художниця Алла Харчук презентувала картини з ароматом літа. Про це повідомляє Волинська обласна державна телерадіокомпанія.

Експозиція має назву «Лавандовий субтон». Квітка лаванда надихнула луцьку майстриню на творчість у широкому розумінні: ніжно-фіолетовий колір не лише ліг на полотна, а й на хвилі творчого піднесення став основою особистого стилю.

«Мені дуже хотілося б, щоб глядачі, дивлячись на мої роботи, могли відчути ці тонкі півтони, мій позитивний настрій і моє захоплення цією квіткою. Це велична квітка, я називаю її атмосферною, бо вона здатна створити в кімнаті атмосферу затишку, релаксації», – зізналась художниця.

Як розповідає художниця, любов до живопису їй прищепила мама, яка, розповідаючи казки, відразу їх зображала. Можливо саме тому сьогодні картини Алли Харчук подобаються дітям.

Роботи Алли знаходяться у приватних колекціях України, Чехії, Бельгії, Італії, Польщі, Британії, Росії. У полотнах кожен знаходить щось близьке для себе: що зігріває і дарує позитив. І це для авторки – головне. Усі картини та інсталяції об’єднує не лише лавандовий колір, але й витончений стиль і відчуття гармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
6нпг Показати IP 7 Серпня 2015 10:31
пнпнпн
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 7 Серпня 2015 10:40
коментар було видалено
інтернет Показати IP 7 Серпня 2015 11:44
загугліть в неті картинки з лавандою-безліч практично однакових із художницею зображень знайдете.гмм...
психатр Показати IP 8 Серпня 2015 08:52
Кіч на Волині проЦвітає махрово

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus