USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лідер українського кінопрокату – найочікуваніший блокбастер року

25 Грудня 2013 12:12
Український прокат пережив колосальне зростання: на 185% збільшилися надходження десяти найбільш касових фільмів в порівнянні з попереднім вікендом. Все завдяки одному з найбільш очікуваних блокбастерів року - фільму "Хоббіт: Пустка Смауга". Він заробив 64% всього бокс-офісу, що склав $2,6 мільйона. Фільм став шостим найбільш прибутковим стартом за всю історію українського прокату, трохи поступившись мультфільму 2011-го року "Кіт у чоботях", - інформує Gazeta.ua.

Що стосується успіху другого "Хоббіта" у світі, то з ним не все так просто. "Пустка Смауга" дебютувала в Америці з $73,6 мільйона, а це на $11 мільйонів менше, ніж перша частина.

У той же час "Хоббіт" не перешкодив заробити своє іншим релізам, розрахованим на сімейну аудиторію, - мультфільмам "Холодне серце" і "Прогулянки з динозаврами". Вони займають друге і третє місця за касовими зборами цього вікенду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus