USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк приїхав до Азарова. ФОТО

18 Серпня 2010 17:44
В приміщенні Кабінету міністрів України 18 серпня заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк відкрив виставку присвячену 925-річчю Луцька.

Про це 18 серпня повідомили в департаменті інформаційної політики Луцької міськради.

Виставку демонструватимуть на п’ятому поверсі приміщення уряду до 31 серпня. Серед експонатів - різноманітні фотографії Луцька, банери, а також довідка з історії міста, його сучасного стану, розвитку сфер життєдіяльності.

Наприклад, у розділі «Луцьк у цифрах і фактах» подана інформація про генеральний план Луцька, виконання бюджету, економіку, екологію, енергозбереження, транспорт, ЖКГ, освіту, медицину, соціальний захист, культуру, спорт і молодіжну політику, євроінтеграцію, систему управління в муніципалітеті, про відомих людей нашого міста тощо.

Родзинкою експозиції є інформація про візитку міста Луцький Верхній замок. До усіх зацікавлених у виставці звертається міський голова у вступному слові, де розповідає про здобутки обласного центру за останні роки.

«925-річчя Луцька – подія не одного дня, а щоденна робота на благо нашого міста», - йдеться у вступному слові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ужас Показати IP 18 Серпня 2010 21:25
Але жах, виконання стендів - це позорище!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus