USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьком мандруватимуть «феномени»

24 Липня 2014 18:29
Учасники першої резиденції «Станіславський феномен» для молодих україномовних письменників Ірина Роік та Роман Повзик завітають до нашого міста, повідомили організатори заходу.

Ці двоє молодих україномовних письменників представляють Кривий Ріг і Полтаву. Вже майже місяць вони перебувають у Івано-Франківську, знайомлячись з його історією, архітектурою, літературою і творчими людьми.

Зокрема, резиденти зустрічалися з письменниками Тарасом Прохаськом, Юрком Іздриком, Володимиром Єшкілєвим, Юрієм Андруховичем, Галиною Петросаняк, продюсером Олегом «Мохом» Гнатівим, фотографом Ростиславом Шпуком.

Але не весь час резидентів суворо розпланований – вони мають право коригувати своє перебування, тому самостійно вирішили завітати на день до Луцька, 26 липня, щоби ближче познайомитися з його принадами.

Самі резиденти про Луцьк знають небагато, тому це прекрасна можливість для молодих україномовних письменників розширити свої знання про місто і, у випадку знайомства з цікавими творчими людьми, почати співпрацю між їхніми і нашим містами.

Тому в разі якихось питань чи пропозицій в цей день (26 липня) з Іриною і Романом можна зв’язатися за тел. (095) 129-12-64. Резиденти відкриті для будь-яких творчих ініціатив.


Довідка: Резиденція «Станіславський феномен» – літературний проект, автором якого стали Тарас Прохасько, Василь Карп’юк та Віталій Чупак. Двоє молодих авторів, відібраних журі з-поміж заявок, місяць живуть у хостелі «Феномен», знайомляться з Івано-Франківськом і пишуть щотижневі есе. Дана резиденція не має аналогів для україномовних авторів у нашій країні і проводиться вже втретє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus