USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Моісеєв продемонстрував свою наречену. ФОТО

17 Лютого 2010 18:48
Адель Тодд, бабуся трьох онуків та наречена Бориса Моісеєва, вважає, що секс – не головне в їхньому майбутньому сімейному житті.
Ще наприкінці минулого року Борис Моісеєв ошелешив шанувальників своєї творчості несподіваним визнанням: він заявив, що одружується.
Відомому своєю нетрадиційною орієнтацією співакові не дуже-то повірили – незважаючи на те, що він наполягав: мою наречену звуть Адель, і у нас все серйозно. І ось, нарешті, в день святого Валентина обраниця епатажної зірки прилетіла до Москви, де співак офіційно представив її журналістам, – передає ТСН.

Адель Тодд живе в Маямі, де у неї свій ювелірний бізнес. Як розповідає співак, їхнє знайомство відбулося дуже давно – ще 15 років тому. І за цей час їхні стосунки переросли в щось більше, ніж просто дружба.
Майбутня дружина Моісеєва каже, що секс у їхньому випадку – це не та козирна карта, яка вирішує все. Вони розуміють і відчувають один одного настільки добре, що відчувають себе сім\'єю вже кілька останніх років: «Я просто хочу на старості років бути поруч з цією людиною, справжнім другом. Ми не говоримо про секс, тому що прекрасно розуміємо, що Боря... неординарна людина. Мої діти його обожнюють, і я б ніколи не пішла на цей крок всупереч їхнім думкам». 
Адель – вже тричі бабуся: у неї троє онуків. Свого часу вона виїхала з Ленінграда в США, коли її діти були ще зовсім маленькими. Дата весілля Моісеєва та його обраниці офіційно не відома досі. Хоча джерела близькі до оточення співака підтверджують, що вона відбудеться не раніше червня 2010 року, під час запланованої відпустки артиста.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
spiker Показати IP 18 Лютого 2010 01:51
ну повний ахтунг...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus