USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині бігали заради миру

23 Серпня 2014 16:44
Велопробіг та легкоатлетичний крос відбувся сьогодні, 23 серпня, у Рожищі.

Патріотичний велопробіг з нагоди відзначення Дня Прапора України зібрав на центральній площі міста понад п’ятдесят любителів-спортсменів. На спортивних «конях», прикрашених українськими прапорцями, синьо-жовтими стрічками, навіть квітами та калиною, у колону вишикувалися небайдужа молодь, школярі, представники старшого покоління.

А найголовніше те, що спортивна акція за єднання Сходу і Заходу та миру в державі об’єднала усі покоління – найповажнішим учасником велопробігу став 79-річний Василь Кисіль, а наймолодшими – 2-річний Атрем Лясковський з татом та 3-річний Макар Кривина з мамою.

Також до велопробігу долучилися представники православного братства «Ніка» Української православної Церкви, громадського молодіжного руху «Іскра», група велолюбителів з Луцька.

Тут не було переможених і переможців, бо головна мета велопробігу, організованого РО «Батьківщина молода», - переконати усіх, що лише в єдності наша сила та міць.

Пізніше на старт вийшли легкоатлети. Бігуни різного віку долали той же маршрут під лозунгом: «Здорова нація – сильна країна». А найстаршим легкоатлетом виявився щирий українець, знаний в місті громадський діяч Анатолій Поліщук.

До слова, найактивнішою в спортивних заходах з нагоди Дня Прапора виявилася родина мера Рожища В’ячеслава Поліщука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українка Показати IP 23 Серпня 2014 19:57
А що в цьому поганого? Так, зараз важкий час для України, але ж це не концерт якийсь, а спортивний захід! Спорт - це погано? Людини ви про що говорите! Цей захід був створений не для розваги, а з метою підтримати наших соколів на сході! Молодь розвивається і обєднується завдяки цьому!
Іскра Показати IP 23 Серпня 2014 22:55
Адміністратор, перевіряйте інформацію, організаторами були Громадський рух "Іскра" та Батьківщина молода"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus