USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Всесвітній велопробіг «STOP WAR» наближається до Луцька

7 Травня 2015 16:12
Хода-велопробіг «STOP WAR» – безпрецедентна всесвітня акція народної дипломатії, мета якої, підняти нації і народи світу щоб зупинити війну – розпочалася 26 квітня з козацької столиці Батурина, що на Чернігівщині. Пробіг пройде через 37 столиць Європи, 2 столиці Північної Америки (Вашингтон, Оттава), столиці 3 герцогств Великобританії, 29 штатів і 2 округів США та 7-ти провінцій Канади.

Щоб у агресора не було спокуси нас атакувати, учасники акції піднімають усіх людей доброї волі, аби вони змусили свої допомогти українцям адекватною зброєю.

Сьогодні, 7 травня, учасники пробігу прибудуть до Луцька.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив координатор проекту в Луцьку Василь Любарець.

З його слів, «Хода-велопробіг «STOP ВІЙНІ» відбувається на трьох рівнях: на рівні громад, мерів міст та глав держав.

«У пробігу беруть участь люди з Майдану, учасники Революції Гідності з усіх куточків України», - розповів василь Любарець.

Учасники ходи також мають на меті добитися вводу миротворчого контенгенту ООН в Крим та Луганську і Донецьку області. «Зупиняється кровопролиття - імперія втрачає живлення... Адже вона живиться вже не газовою трубою, а кров'ю наших героїв. Імперія падає, а Україна буде від Сяну до Дону, як вона завжди і була», - переконані учасники акції.

Маршрут:

Після Луцька, де учасники велопробігу мають намір заночувати, вони попрямують до Берестечка. Далі їхній маршрут проляже до Львова, а звідти - до Любліна.

Далі - північ Європи, США, Канада, південь Європи.

Поверненян в Україну заплановане на 25 вересня - з Будапешта в Ужгород, а вже 27 вересня похід на Говрелу, присвячений річниці проголошення "Декларації Мадану з Говерли "Від революції гідності до достойного життя" і "Кодексу гідності громадянина".

Спосіб пересування:

– По містах зупинки – на ВЕЛОСИПЕДАХ;

– На майданах, святих для місцевої громади місцях і горах – ХОДОЮ;

– Між містами зупинки – на велосипедах, авто, потягах, кораблях і поромах та літаках.

Організатор акції - МГО «Всесвітня Ліга Миру».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Травня 2015 16:31
Лідер «ДНР» Захарченко став самозваним полковником «Президент»-самозванець «ДНР» Олександр Захарченко, який навіть не має закінченої вищої освіти, тепер ще й сам собі присвоїв звання полковника. Днями він прийшов на чергову зустріч з російським журналістами у формі з відповідними погонами. Цікаво, що у Вікепедії Захарченко значиться майором «ДНР» і генерал-майором «ЛНР». Не виключено, що скоро світ довідається про нового генералісимуса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus