USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На місцевому радіо ведучими працюватимуть незрячі

12 Жовтня 2010 13:34
Ведучими ефіру радіостанції «Луцьк» 15 жовтня будуть активісти молодіжної громадської організації «Генерація успішної дії».

Таким чином Волинська ОДТРК спільно із «Генерацією успішної дії» відзначить День білої тростини.

Ведучих буде четверо – активісти «Генерації успішної дії» Людмила Фурсова, Віталій Ткачук і Богдан Мойса, а також журналіст Яна Рамська.

Вони вестимуть серйозні розмови на теми, які їх хвилюють найбільше, розповідатимуть про своє життя, а також разом із працівниками радіо «Луцьк» розважатимуть слухачів, запропонують цікаві вікторини і призи.

Чотиригодинний марафон - з 14.00 до 18.00 - відбуватиметься у «прямому» ефірі і розрахований на участь у ньому слухачів. Кожен зможе висловити свої думки, задати запитання і, навіть, отримати подарунок, - розповіла директор радіостанції «Луцьк» Юлія Романюк.

Довідково:

15 жовтня в усьому світі відзначається як День білої тростини. Міжнародний день Білої тростини - символу незрячої людини, був прийнятий в США 15 жовтня за ініціативою Міжнародної федерації сліпих. Історія білої тростини як символу сліпоти бере початок в 1921 році. У місті Брістолі (Великобританія) жив молодий професійний фотограф Джеймс Бігс, який після нещасного випадку втратив зір. Треба було починати нове життя, і він став вчитися самостійно ходити по місту за допомогою тростини. Але незабаром він зрозумів, що на його чорну тростину не реагують ні перехожі, ні водії. Тоді він пофарбував тростину в білий колір. І вона стала помітна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus