USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На озері Білому у Любешівському районі відбувся пленер живопису

1 Вересня 2010 16:22
На озері Білому у Любешівському районі відбувся пленер живопису.

Про це 1 вересня повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства

Озеро Біле – одна з унікальних перлин природи. По ньому проходить кордон між Білорусією і Україною. Віднедавна мальовнича водойма входить у новостворений національний природний парк «Прип’ять-Стохід».

По берегах збереглися реліктові дубові насадження, вік яких понад двісті і навіть п’ятсот років. А ще тут росте двохсотлітній бір корабельних сосон.

Художникам на пленері «позувала» мальовнича природа.

Серед учасників пленеру – лучани заслужений художник України Леонід Литвин та Юлія Гетьман, киянка Тетяна Свиридова, представники молодіжного об’єднання художників та мистецтвознавців Житомирської НСХУ Ігор Водолай та Сергій Носок, ковельчанка Світлана Слободянюк та інші відомі митці нашого краю.

Це вже десятий пленер, який організовує голова Ковельського відділення Українського фонду культури Геннадій Сарапін.

Цьогоріч пленер пройшов за сприяння Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, а також Любешівського лісомисливського господарства.

Посильну допомогу у його проведенні надали житель села Заріччя Ковельського району Сергій Козуля та ковельчанин Ігор Верчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus