USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «плюсах» реально обмінюватимуться дружинами

16 Лютого 2010 09:34
«1+1» пропонує глядачам і учасникам нового проекту ризиковий і екстремальний експеримент – на тиждень помінятися дружинами, сім\'єю і домом.
Західне ТБ вже випробувало цей винахід британських телеумів і сьогодні «Wife Swap» йде в 47 країнах світу, а в багатьох вже не перший, не другий і навіть не четвертий сезон.
Усе починається досить просто: двом сім\'ям, які самі висловили бажання взяти участь у проекті, пропонується на тиждень помінятися дружинами. На шість днів жінка опиняється в іншій родині.
У день обміну дружини збирають свої речі і прощаються зі своїми родинами. Вони знайомляться з новою сім\'єю і протягом перших 3 днів повинні жити за законами того дому, куди потрапили. Якщо на перший погляд всі сім\'ї схожі, то на другий – інші люди можуть стати сімейкою Адамс. Доводиться вирішувати, чи можеш ти витримати те, що твій «новий» чоловік, розвалившись перед «тєлєком», всю ніч безперервно дивиться кримінальні шоу? Як нова сім\'я поводиться з грішми? Чого чекають від своїх партнерів увечері – спілкування, вечері, ТБ, близькості? Які правила догляду за дітьми? Чи співпадають вони з твоїм баченням того, як слід виховувати дітей?
Після 3-х днів дружини змінюють правила на свої власні – тепер вся сім\'я має 3 дні прожити вже на тих умовах, які виставляє жінка.
Перша ж зйомка проекту закінчилася зникненням одного з чоловіків. Дружинами обмінювалася міська і сільська родини. Забезпечена гламурна матуся з Києва, власниця салону краси, потрапила в Чернігівську область, в село Седнів, у звичайну сільську сім\'ю. Без зручностей, без газу, без гарячої води, з трьома дітьми і чоловіком, який у 36 виглядає на всі 50. А мама з Седнєва поїхала в салони, суші-бари й театри. Після того, як міська мама запровадила у сім\'ї свої правила – її «новий чоловік» зник. Його не могли знайти ані родичі, ані знімальна група. Він повернувся тільки після того, як у село, після завершення експерименту, приїхала його законна дружина... «Тати поводяться часто дуже дивно, – зізнається продюсер української версії Оксана Кучера, – навіть у ситуаціях, коли здається, що все має бути добре, вони тікають з дому...» Хто точно не має шансів потрапити у шоу – за умовами формату – так це сім\'ї з психологічними проблемами, з проблемами алкогольної чи якоїсь іншої залежності або сім\'ї, де серйозні проблеми з поведінкою дітей. Але хто з нас не хотів би хоч на трохи стати кимось іншим, змінити своє життя? І в «Міняю жінку» це можливо, – передає ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ласковая Показати IP 16 Лютого 2010 10:32
Я б хотіла взяти участь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus